In gesprek met... Sabina van Dijk-Visser

ChristenUnie Noardeast-Fryslan
Door Webredactie Noardeast-Fryslân op 16 januari 2020 om 10:27

In gesprek met... Sabina van Dijk-Visser

Woensdagochtend, 15 januari 2020 is onze Fractievoorzitter in gesprek geweest met de wijkagent, mw. Sabina van Dijk-Visser. Dit gesprek vond plaats in de Campus te Kollum.

Wijkagenten van onze gemeente willen graag op een laagdrempelige manier in contact komen met de inwoners. Daarom houdt een aantal van hen, vanaf Januari 2020, een inloopspreekuur. Dit kan zowel in Ferwert als Kollum. Onderwerpen zijn van onveilige verkeerssituaties tot overlast van... Dit inloopspreekuur vindt, in Kollum, elke woensdagochtend plaats tussen 10.00 - 12.00 uur.

Daar onze fractievoorzitter o.a. Veiligheid in z’n portefeuille heeft en er een aantal aandachtspunten op dit gebied zijn, was dit spreekuur een mooi moment om eerst maar eens kennis te maken (mw. Van Dijk is nog een oud collega van onze fractievoorzitter). Wijkagent Van Dijk-Visser heeft voormalig Kollumerland als haar werkgebied. Al snel kwamen de onderwerpen op tafel. Van geluidsoverlast in de avonden en weekenden, knallend vuurwerk, (te) harde muziek bij feestjes tot zwaar verkeer op wegen die daar eigenlijk niet voor toegeëigend zijn en de handhaving omtrent een aantal onderwerpen.

Tot slot is er afgesproken, om elkaar met regelmaat te spreken.

NB: spreekuur in Ferwert is vanaf 14 Januari om de week op de dinsdagochtend (10.30 - 11.30 uur (voorm. Gemeentehuis).

IMAG1355.jpg

Deel dit bericht