Klaas de Jager trekt de kar

2018 KLAAS - Topbanner
ChristenUnie Noardeast-Fryslan
Door Webredactie op 19 september 2018 om 13:52

Klaas de Jager trekt de kar

De ChristenUnie Noardeast-Fryslan heeft een lijsttrekker: Klaas de Jager. Tijdens een feestelijke bijeenkomst op 19 juli schaarden de leden van de nieuwe lokale afdeling zich unaniem achter de voordracht van het bestuur. Klaas de Jager is de aanvoerder van een enthousiast team van kandidaten: ‘We doen het samen’.

De kandidaten van de ChristenUnie zijn bekende gezichten in Dokkum en in de dorpen van de nieuwe gemeente. Naast Klaas de Jager hebben Jan Dekkema (Kollum), Jan Jarig van der Tol (Blije), Lysbeth Vellinga (Dokkum) en Etina Keegstra (Kollumerzwaag) een prominente plaats op de kandidatenlijst.

De ChristenUnie draagt een duidelijke boodschap uit met deze kandidatenlijst. De kandidaten zijn geworteld in de lokale samenleving. Ze zijn actief betrokken bij een groot aantal kerken en verenigingen, bedrijven en maatschappelijke organisaties. Dat is onderstreept de kracht van de samenleving. De ChristenUnie Noardeast-Fryslan verenigt de voordelen van een lokale partij met die van een sterke landelijke organisatie.

Deel dit bericht

Labels: , ,